HOTEL TERMINUS GOES

VOOR DE BESTE PRIJS CHECK ONZE EIGEN SITE VIA DIRECT BOEKEN!

Hotel Terminus in Goes is een  *** hotel waar de gast persoonlijke aandacht en service krijgt.Dit jaar bestaan we 80 jaar! Met een centrale ligging in Goes, dichtbij het openbaar vervoer, en op 3 min loopafstand van het gezellige historische centrum van Goes. De Zeelandhallen zijn vanuit hotel Terminus met 5 minuten reistijd lekker dichtbij.

Het hotel heeft 24 kamers, 2 sfeervolle suites, 4 ruime zalen, een gezellige bar, een goed restaurant en een zonnig terras.

* De 24 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien; een prima badkamer, een goed bed, een buro voor de zakelijke gast, een zitje om nog wat te lezen, flatscreen en in alle kamers draadloos internet. 12 kamers zijn voorzien van climate control. 

* De 2 splinternieuwe suites zijn sfeervol ingericht, hebben een slaapkamer met groot tweepersoonsbed, woonkamer met loungebank, minibar, balkon,  badkamer met ruime inloopdouche, apart toilet,climate control,draadloos internet ,bluetooth voor het afspelen van uw eigen muzieklijst en een eventuele 2e slaapkamer. Ideaal voor gezinnen, vrienden en collega's.Tevens zijn de 2 suites te koppelen dmv connecting door zodat u hier met 8 personen gebruik van kunt maken. 

* De 4 ruime zalen zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, presentaties, sollicitaties, recepties enz.

* In ons restaurant serveren wij een lekker uitgebreid ontbijtbuffet, een snelle lunch en / of een uitgebreid diner. Natuurlijk verzorgen wij hier ook bruiloften, familiediners, verjaardagsfeestjes of andere feesten.

* Op ons zonnige terras geniet u volop van drankjes en hapjes en de gezelligheid van het Zeeuwse Goes  

* op zondag sluiten wij na het ontbijtbuffet.U kunt bij ons verblijven maar de receptie,bar en restaurant zijn gesloten.

* wij zijn gesloten van 23 december 2016 tot 2 januari 2017.

Ons team zal er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Graag tot ziens! Jan & Susan Matthijssen