Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

Hotel Terminus Goes

Hotel Terminus in Goes is een drie sterren hotel waar de gast persoonlijke aandacht en service krijgt. Met een centrale ligging in Goes, dichtbij het openbaar vervoer, en op 5 min loopafstand van het gezellige historische centrum in Goes. De Zeelandhallen zijn vanuit hotel Terminus met 5 minuten reistijd lekker dichtbij.

Het hotel heeft 24 kamers, 4 ruime zalen, een goed restaurant en een zonnig terras in het centrum van Goes

* De 24 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien; een prima badkamer, een goed bed, een buro voor de zakelijke gast, een zitje om nog wat te lezen en in alle kamers draadloos internet.12 kamers zijn voorzien van climate control.Ook leuke hotelarrangementen!

* De 4 ruime zalen zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, presentaties, recepties enz.
* In ons restaurant serveren wij een stevig ontbijt, een lekkere lunch en / of een uitgebreid diner. Natuurlijk verzorgen wij hier ook bruiloften, familiediners, verjaardagsfeestjes of andere feesten.
* Op ons zonnige terras geniet u volop van drankjes en hapjes en de gezelligheid van het Zeeuwse Goes   Ons team zal er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Terminus Tweets
Twitter response: "Bad Authentication data."
Contact Us
Stationsplein 1
4461 HP Goes
The Netherlands
Tel: +31 (0)113 23 00 85
Fax: +31 (0)113 23 25 79
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.