foto-goes-2-grootOmgeving

Goes


Goes ligt in het centrum van Zeeland, aan de Oosterschelde en het Veerse Meer. De geschiedenis van de stad komt tot uiting in de vele monumenten, de besloten stadshaven en in de vesten rondom het centrum. In Goes is altijd iets te beleven. Op dinsdag en zaterdag trekt de gezellige markt veel bezoekers. Het aantrekkelijke winkelgebied, de gezellige terrassen, maar ook het groot aantal historische panden moet u gezien hebben wanneer u in Goes bent.

De Zeelandhallen liggen met 5 minuten reistijd lekker dichtbij. Hier kunt u terecht voor een heerlijke filmavond, een avondje bowlen of een swingend concert.
Veerse Meerstrandzeeland

Na aanleg van de Deltadammen is in 1961 het Veerse Meer ontstaan. Het meer is geliefd bij watersporters en heeft langs de oevers uitgestrekte recreatie- en natuurgebieden. Wolphaartsdijk, het watersportcentrum van Zuid-Beveland, ligt direct aan het Veerse Meer. Naast de vele jachthavens zijn hier twee belangrijke recreatiegebieden, "De Piet" en "Schelphoek". Vooral de Schelphoek is ideaal voor kinderen.
Al wadend zijn de eilandjes Sabbingeplaat en Speelplaat te bereiken. Tussen deze twee recreatiegebieden ligt een groot natuurgebied: de Middelplaten.

Stranden
De stranden van Zeeland horen tot de mooiste stranden van Nederland en daarbij heeft Zeeland ook de meeste zonuren! In de buurt van Hotel Terminus Goes liggen een aantal schitterende stranden zoals het Noordzeestrand en het Banjaardstrand.

Wat te doen in Goes?Ga voor alle laatste evenementen naar www.goesmarketing.nl of www.zeelandhallen.nl of www.goesisgoes.nl

 

Wellness

Wilt u samen met uw partner relaxen en genieten van heerlijke massages en gezichtsbehandelingen dan kan dit in intieme sfeer en op loopafstand bij www.city-spa-goes.nl of bij het grotere www.fitland.nl/wellness-goes

Fietsen/Vespa

Uiteraard kunt u de omgeving per fiets verkennen maar ook een vespa huren behoort tot de mogelijkheden  www.scooterandlifestyle.nl

 

 

 

 

Terminus Tweets
Twitter response: "Bad Authentication data."
Contact Us
Stationsplein 1
4461 HP Goes
The Netherlands
Tel: +31 (0)113 23 00 85
Fax: +31 (0)113 23 25 79
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.