Boek rechtstreeks voor de beste prijs
Hotel Terminus
Discount slider image

Boek rechtstreeks voor de beste prijs

 

 

BOEK VIA ONZE SITE OF TELEFONISCH VIA 0113 230085

 

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis ontbijt
  1. Enter the Code

Omgeving

Goes
Goes ligt in het centrum van Zeeland, aan de Oosterschelde en het Veerse Meer. De geschiedenis van de stad komt tot uiting in de vele monumenten, de besloten stadshaven en in de vesten rondom het centrum. In Goes is altijd iets te beleven. Op dinsdag en zaterdag trekt de gezellige markt veel bezoekers. Het aantrekkelijke winkelgebied, de gezellige terrassen, maar ook het groot aantal historische panden moet u gezien hebben wanneer u in Goes bent.

De Zeelandhallen liggen met 5 minuten reistijd lekker dichtbij. Hier kunt u terecht voor een heerlijke filmavond, een avondje bowlen of een swingend concert.


Veerse Meer
Na aanleg van de Deltadammen is in 1961 het Veerse Meer ontstaan. Het meer is geliefd bij watersporters en heeft langs de oevers uitgestrekte recreatie- en natuurgebieden. Wolphaartsdijk, het watersportcentrum van Zuid-Beveland, ligt direct aan het Veerse Meer. Naast de vele jachthavens zijn hier twee belangrijke recreatiegebieden, "De Piet" en "Schelphoek". Vooral de Schelphoek is ideaal voor kinderen.
Al wadend zijn de eilandjes Sabbingeplaat en Speelplaat te bereiken. Tussen deze twee recreatiegebieden ligt een groot natuurgebied: de Middelplaten.

Stranden
De stranden van Zeeland horen tot de mooiste stranden van Nederland en daarbij heeft Zeeland ook de meeste zonuren! In de buurt van Hotel Terminus Goes liggen een aantal schitterende stranden zoals het Noordzeestrand en het Banjaardstrand.

Wat te doen in Goes?Ga voor alle laatste evenementen naar www.goesmarketing.nl of www.zeelandhallen.nl of www.goesisgoes.nl

Wellness
Wilt u samen met uw partner relaxen en genieten van heerlijke massages en gezichtsbehandelingen dan kan dit in intieme sfeer en op loopafstand bijwww.city-spa-goes.nl of bij het grotere www.fitland.nl/wellness-goes

Fietsen/Vespa
Uiteraard kunt u de omgeving per fiets verkennen maar ook een vespa huren behoort tot de mogelijkheden www.scooterandlifestyle.nl

Voor fietsverhuur (ook electrische) werken wij samen met www.fietsvoorjou.nl deze rijwielhandel brengt en haalt uw fietsen desgewenst.